Кои сме ние?

01.

Агенция "Би Фактор" е основана през 2010 г обединявайки специалисти в областта на преводите и различни професионални сфери, с амбицията да Ви предложи висококачествени услуги за извършване на стандартни и специализирани преводи, легализация на документи, обезпечаване на безпроблемна устна или писмена чуждоезикова комуникация за нуждите на Вашия бизнес или друга дейност.

02.

Тясното ни сътрудничество с практикуващи специалисти в областта на правото, счетоводството и икономиката, притежаващи също и необходимата чуждоезикова квалификация, ни позволи да откроим като една от основните насоки на работата ни, специализираният превод на юридическа и бизнес-икономическа литература. Осигуряването на превод при изповядване на нотариални сделки, подписване на търговски договори, бизнес срещи и други мероприятия, е също важна част от работа ни, към която се отнасяме с необходимата конфиденциалност и отговорност.

03.

Клиенти на агенцията са както корпоративни, така и частни лица, като към всеки от тях подхождаме индивидуално и с разбиране за спецификата на неговата дейност и конкретни нужди. Работим активно с адвокатски кантори и търговски дружества.

04.

Предоставяме изключително гъвкави условия на нашите клиенти в зависимост от конкретната ситуация и условия. Можете да разчитате на нас не само за акуратност и професионално изпипани преводи, но и за административно съдействие. Ние можем да Ви съдейставме и да извадим необходимите Ви документи, ако сте позиционирани извън града/страната или просто не желаете Вие да стоите на опашки и да се разхождате излишно. 

05.

Партнираме си в тясно сътрудничество със счетоводни и адвокатски кантори и в случай, че желаете професионална консултация, с удоволствие ще Ви препоръчаме доверени професионалисти.